O kurzu
I tu nejzdravější potravinu můžeme znehodnotit nesprávným zacházením s ní. A to počínaje sběrem, nebo v případě živočišných, porážkou, přes skladování ve velkoskladech, přepravu, skladování na prodejně (toto však nejsme, ve většině případů, bohužel schopni nijak ovlivnit) až po přepravu z prodejny domů, skladování v domácnosti, manipulaci při přípravě finálního pokrmu, až po samotnou finální kulinární přípravu. Posledně jmenované aspekty jsme však schopni velmi účinně ovlivnit my sami. Abychom předešli znehodnocení základních čerstvých potravin, je dobré znát, co se s potravinami děje při správné a co při nesprávné manipulaci. K objasnění těchto procesů slouží tento náš kurz.
Cílovou skupinou kurzu jsou:
- široká veřejnost - všichni, komu záleží na zdraví vlastním i zdraví jeho blízkých
- výživoví poradci
- nutriční terapeuti a specialisté
Obsah kurzu
- technologie a bezpečnost potravin
- skladování a přeprava základních potravin
- uchovávání hotových pokrmů
- kulinární úpravy potravin
Cena kurzu
1.800,- Kč (69,- Eur)
/Pro členy AVP ČR je cena 1.500,- Kč (62,- EUR)/
* Uvedené ceny platí do 31.12.2024
Kurz můžete i darovat prostřednictvím dárkového poukazu
Akceptujeme úhradu kurzu
* poukázkami od firmy Sodexo
Smart Pass
Fokus Pass
Dárkový Pass
Bonus Pass
Flexi Pass
Flexi Pass Card
* kartou Benefit Plus
Registrační poplatek je možné uhradit i na splátky dle domluvy. Zájem o tuto možnost, napište prosím do poznámky v přihlášce.
Online kurz
UMĚNÍ SPRÁVNÉ PŘÍPRAVY POTRAVIN
O kurzu
I tu nejzdravější potravinu můžeme znehodnotit nesprávným zacházením s ní. A to počínaje sběrem, nebo v případě živočišných, porážkou, přes skladování ve velkoskladech, přepravu, skladování na prodejně (toto však nejsme, ve většině případů, bohužel schopni nijak ovlivnit) až po přepravu z prodejny domů, skladování v domácnosti, manipulaci při přípravě finálního pokrmu, až po samotnou finální kulinární přípravu. Posledně jmenované aspekty jsme však schopni velmi účinně ovlivnit my sami. Abychom předešli znehodnocení základních čerstvých potravin, je dobré znát, co se s potravinami děje při správné a co při nesprávné manipulaci. K objasnění těchto procesů slouží tento náš kurz.
Cílovou skupinou kurzu jsou:
Obsah kurzu
Cena kurzu
1.800,- Kč (69,- Eur)
/Pro členy AVP ČR je cena 1.500,- Kč (62,- EUR)/
* Uvedené ceny platí do 31.12.2024
Kurz můžete i darovat prostřednictvím dárkového poukazu
Akceptujeme úhradu kurzu
* poukázkami od firmy Sodexo
Smart Pass
Fokus Pass
Dárkový Pass
Bonus Pass
Flexi Pass
Flexi Pass Card
* kartou Benefit Plus
Registrační poplatek je možné uhradit i na splátky dle domluvy. Zájem o tuto možnost, napište prosím do poznámky v přihlášce.
Zajímá vás, jak hodnotili náš kurz účastníci kurzu? Podívejte se na naše reference.
Do kurzu se můžete přihlásit zde
PŘIHLÁŠKA