0 Kč

Online kurz

UMĚNÍ SPRÁVNÉ PŘÍPRAVY POTRAVIN

O kurzu

     I tu nejzdravější potravinu můžeme znehodnotit nesprávným zacházením s ní. A to počínaje sběrem, nebo v případě živočišných, porážkou, přes skladování ve velkoskladech, přepravu, skladování na prodejně (toto však nejsme, ve většině případů, bohužel schopni nijak ovlivnit) až po přepravu z prodejny domů, skladování v domácnosti, manipulaci při přípravě finálního pokrmu, až po samotnou finální kulinární přípravu. Posledně jmenované aspekty jsme však schopni velmi účinně ovlivnit my sami. Abychom předešli znehodnocení základních čerstvých potravin, je dobré znát, co se s potravinami děje při správné a co při nesprávné manipulaci. K objasnění těchto procesů slouží tento náš kurz.

Cílovou skupinou kurzu jsou:

  • široká veřejnost - všichni, komu záleží na zdraví vlastním i zdraví jeho blízkých
  • výživoví poradci
  • nutriční terapeuti a specialisté

Obsah kurzu

  • technologie a bezpečnost potravin
  • skladování a přeprava základních potravin
  • uchovávání hotových pokrmů
  • kulinární úpravy potravin

Cena kurzu

1.800,- Kč (69,- Eur) 

/Pro členy AVP ČR je cena 1.500,- Kč (62,- EUR)/

* Uvedená cena platí do 30.6.2025

Kurz můžete i darovat prostřednictvím dárkového poukazu 

Zajímá vás, jak hodnotili náš kurz účastníci kurzu? Podívejte se na naše reference.

Do kurzu se můžete přihlásit zde

Zdroj dynamické sekce: Napište nám (Formulář)