O kurzu
I tu nejzdravější potravinu můžeme znehodnotit nesprávným zacházením s ní. A to počínaje sběrem, nebo v případě živočišných, porážkou, přes skladování ve velkoskladech, přepravu, skladování na prodejně (toto však nejsme, ve většině případů, bohužel schopni nijak ovlivnit) až po přepravu z prodejny domů, skladování v domácnosti, manipulaci při přípravě finálního pokrmu, až po samotnou finální kulinární přípravu. Posledně jmenované aspekty jsme však schopni velmi účinně ovlivnit my sami. Abychom předešli znehodnocení základních čerstvých potravin, je dobré znát, co se s potravinami děje při správné a co při nesprávné manipulaci. K objasnění těchto procesů slouží tento náš kurz.
Cílovou skupinou kurzu jsou:
- široká veřejnost - všichni, komu záleží na zdraví vlastním i zdraví jeho blízkých
- výživoví poradci
- nutriční terapeuti a specialisté
- lékaři - internisté, dietologové, praktičtí, gastroenterologové
Obsah kurzu
- technologie a bezpečnost potravin
- skladování a přeprava základních potravin
- uchovávání hotových pokrmů
- kulinární úpravy potravin
Organizační záležitosti kurzu
Kurz je jednodenní a jeho autorkou a lektorkou je MVDr. Eva Mařicová, PhD., - odbornice na technologii, bezpečnost a hygienu potravin
Místa konání
Brno, Veletržní 716/13, (1. patro nad Restaurantem Mitrovski)
Více informací o místě konání, parkování a mapa.
Termíny, ceny kurzu a informace k platbě
Nejbližší termíny kurzů
Termíny kurzů
Cena kurzu
2.400,- Kč
* Uvedené ceny platí do 31.12.2024
Kurz můžete i darovat prostřednictvím dárkového poukazu
Akceptujeme úhradu kurzu
* poukázkami od firmy Sodexo
Smart Pass
Fokus Pass
Dárkový Pass
Bonus Pass
Flexi Pass
Flexi Pass Card
* kartou Benefit Plus
Registrační poplatek je možné uhradit i na splátky dle domluvy. Zájem o tuto možnost, napište prosím do poznámky v přihlášce.
Minimální počet posluchačů: 5
Maximální počet posluchačů: 20
Školicí středisko si vyhrazuje právo, v případě nižšího počtu zájemců než je minimální počet, kurz zrušit v souladu se Smluvními podmínkami.
Studijní materiály
Po zadání hesla, které jste obdrželi po provedení úhrady registračního poplatku si můžete stáhnout příslušný studijní materiál.
Studijní materiály
Dovolujeme si upozornit Vás, že studijní materiály jsou majetkem školícího střediska Welko Team s.r.o. a vztahují se na ně v plném rozsahu ustanovení Zákona č. 121/2000 Sb. (zákon o autorských právech). Proto Vás prosíme, abyste je používali výhradně pro osobní potřebu, neposkytovali je třetím osobám a ani jinak je dál nešířili.
Studijní materiály jsou přístupné pouze posluchačům aktuálního kurzu a to vždy od doby kdy je jim sděleno heslo, do posledního dne kurzu, kterým je den závěrečné zkoušky.
- soubory, které nemají příponu, jsou prezentace ve formátu pdf
- ostatní materiály jsou texty, tabulky a obrázky ve formátech doc, xls, pdf, jpg a png.
- všechny publikace v sekci Doplňková literatura jsou ve formátu pdf.
Do kurzu se můžete přihlásit zde
Krátkodobý kurz
Umění správné přípravy potravin
O kurzu
I tu nejzdravější potravinu můžeme znehodnotit nesprávným zacházením s ní. A to počínaje sběrem, nebo v případě živočišných, porážkou, přes skladování ve velkoskladech, přepravu, skladování na prodejně (toto však nejsme, ve většině případů, bohužel schopni nijak ovlivnit) až po přepravu z prodejny domů, skladování v domácnosti, manipulaci při přípravě finálního pokrmu, až po samotnou finální kulinární přípravu. Posledně jmenované aspekty jsme však schopni velmi účinně ovlivnit my sami. Abychom předešli znehodnocení základních čerstvých potravin, je dobré znát, co se s potravinami děje při správné a co při nesprávné manipulaci. K objasnění těchto procesů slouží tento náš kurz.
Cílovou skupinou kurzu jsou:
Obsah kurzu
Organizační záležitosti kurzu
Kurz je jednodenní a jeho autorkou a lektorkou je MVDr. Eva Mařicová, PhD., - odbornice na technologii, bezpečnost a hygienu potravin
Místa konání
Brno, Veletržní 716/13, (1. patro nad Restaurantem Mitrovski)
Více informací o místě konání, parkování a mapa.
Termíny, ceny kurzu a informace k platbě
Nejbližší termíny kurzů
Termíny kurzů
Cena kurzu
2.400,- Kč
* Uvedené ceny platí do 31.12.2024
Kurz můžete i darovat prostřednictvím dárkového poukazu
Akceptujeme úhradu kurzu
* poukázkami od firmy Sodexo
Smart Pass
Fokus Pass
Dárkový Pass
Bonus Pass
Flexi Pass
Flexi Pass Card
* kartou Benefit Plus
Registrační poplatek je možné uhradit i na splátky dle domluvy. Zájem o tuto možnost, napište prosím do poznámky v přihlášce.
Minimální počet posluchačů: 5
Maximální počet posluchačů: 20
Školicí středisko si vyhrazuje právo, v případě nižšího počtu zájemců než je minimální počet, kurz zrušit v souladu se Smluvními podmínkami.
Studijní materiály
Po zadání hesla, které jste obdrželi po provedení úhrady registračního poplatku si můžete stáhnout příslušný studijní materiál.
Studijní materiályDovolujeme si upozornit Vás, že studijní materiály jsou majetkem školícího střediska Welko Team s.r.o. a vztahují se na ně v plném rozsahu ustanovení Zákona č. 121/2000 Sb. (zákon o autorských právech). Proto Vás prosíme, abyste je používali výhradně pro osobní potřebu, neposkytovali je třetím osobám a ani jinak je dál nešířili.
Studijní materiály jsou přístupné pouze posluchačům aktuálního kurzu a to vždy od doby kdy je jim sděleno heslo, do posledního dne kurzu, kterým je den závěrečné zkoušky.
Zajímá vás, jak hodnotili náš kurz účastníci kurzu? Podívejte se na naše reference.
Do kurzu se můžete přihlásit zde
PŘIHLÁŠKA