0 Kč

Krátkodobý kurz

Umění správné přípravy potravin

O kurzu

     I tu nejzdravější potravinu můžeme znehodnotit nesprávným zacházením s ní. A to počínaje sběrem, nebo v případě živočišných, porážkou, přes skladování ve velkoskladech, přepravu, skladování na prodejně (toto však nejsme, ve většině případů, bohužel schopni nijak ovlivnit) až po přepravu z prodejny domů, skladování v domácnosti, manipulaci při přípravě finálního pokrmu, až po samotnou finální kulinární přípravu. Posledně jmenované aspekty jsme však schopni velmi účinně ovlivnit my sami. Abychom předešli znehodnocení základních čerstvých potravin, je dobré znát, co se s potravinami děje při správné a co při nesprávné manipulaci. K objasnění těchto procesů slouží tento náš kurz.

Cílovou skupinou kurzu jsou:

  • široká veřejnost - všichni, komu záleží na zdraví vlastním i zdraví jeho blízkých
  • výživoví poradci
  • nutriční terapeuti a specialisté
  • lékaři - internisté, dietologové, praktičtí, gastroenterologové

Obsah kurzu

  • technologie a bezpečnost potravin
  • skladování a přeprava základních potravin
  • uchovávání hotových pokrmů
  • kulinární úpravy potravin

Organizační záležitosti kurzu

Kurz je jednodenní a jeho autorkou a lektorkou je MVDr. Eva Mařicová, PhD., - odbornice na technologii, bezpečnost a hygienu potravin

Místa konání

Brno, Veletržní 716/13, (1. patro nad Restaurantem Mitrovski)

Více informací o místě konání, parkování a mapa.

Termíny, ceny kurzu a informace k platbě

Nejbližší termíny kurzů 

Termíny kurzů

Cena kurzu

2.400,- Kč

* Uvedené ceny platí do 31.12.2024

Kurz můžete i darovat prostřednictvím dárkového poukazu 

Akceptujeme úhradu kurzu

* poukázkami od firmy Sodexo

Smart Pass

Fokus Pass

Dárkový Pass

Bonus Pass

Flexi Pass

Flexi Pass Card

* kartou Benefit Plus

Registrační poplatek je možné uhradit i na splátky dle domluvy. Zájem o tuto možnost, napište prosím do poznámky v přihlášce.

Minimální  počet posluchačů: 5

Maximální počet posluchačů: 20

Školicí středisko si vyhrazuje právo, v případě nižšího počtu zájemců než je minimální počet, kurz zrušit v souladu se Smluvními podmínkami.

Studijní materiály

Po zadání hesla, které jste obdrželi po provedení úhrady registračního poplatku si můžete stáhnout příslušný studijní materiál. 

Studijní materiály

Dovolujeme si upozornit Vás, že studijní materiály jsou majetkem školícího střediska Welko Team s.r.o. a vztahují se na ně v plném rozsahu ustanovení Zákona č. 121/2000 Sb. (zákon o autorských právech). Proto Vás prosíme, abyste je používali výhradně pro osobní potřebu, neposkytovali je třetím osobám a ani jinak je dál nešířili.

Studijní materiály jsou přístupné pouze posluchačům aktuálního kurzu a to vždy od doby kdy je jim sděleno heslo, do posledního dne kurzu, kterým je den závěrečné zkoušky.

    • soubory, které nemají příponu, jsou prezentace ve formátu pdf
    • ostatní materiály jsou texty, tabulky a obrázky ve formátech doc, xls, pdf, jpg a png.
    • všechny publikace v sekci Doplňková literatura jsou ve formátu pdf.

Zajímá vás, jak hodnotili náš kurz účastníci kurzu? Podívejte se na naše reference.

Do kurzu se můžete přihlásit zde

PŘIHLÁŠKA

Zdroj dynamické sekce: Napište nám (Formulář)