0 Kč

Protože chcete jít s dobou, uvidíme se 29.11.2025 v Brně na 

Welko Summit_2025

Do této události zbývá

PROGRAM KONFERENCE

Dopolední blok - přednášky

  1. AI z pohledu různých generací, výhody i nástrahy (Mgr. Klára Gajdošíková)

Přístup jednotlivých věkových skupin k AI z hlediska přijetí nového technologického fenoménu – od absolutního přijetí (moc mladí lidé, nemající zkušenosti a znalosti pro posouzení kvality výsledků vyprodukovaných AI) až po absolutní odmítnutí (spíš starší lidé a lidé nemající k novým technologiím žádný nebo negativní vztah)

  1. Právní aspekty používání AI (Mgr. Martina Staňková)

Hrozba porušení autorských práv při využití AI, Dodržení zásad GDPR při využití AI. Odpovědnost za vady, případně škody způsobené při využití AI.

  1. Využití AI pro zpracování individuálního stravovacího plánu (Mgr. Ondřej Kubesa, PhD., MBA)

 Zaměření na to, jak algoritmy umělé inteligence mohou analyzovat stravovací potřeby jednotlivců na základě dat o zdraví, cílech a preferencích.  Diskuze o personalizaci, automatizaci, efektivitě i úskalích při tvorbě stravovacích plánů.

  1. Využití AI pro marketing ve výživovém poradenství na sociálních sítích (Ing. Dušan Mladenovič, PhD.)

AI nástroje pro analýzu trendů na sociálních sítích, cílení reklam a optimalizaci marketingových kampaní. Jak AI pomáhá dosáhnout správné publikum a zvyšovat povědomí o značce a službách výživového poradce.

  1. AI v tvorbě edukačních materiálů pro klienty (Ing. Renata Čuhlová, PhD.)

Jak AI může pomoci při tvorbě personalizovaných edukačních materiálů, infografik a interaktivních nástrojů pro klienty. Diskuze o využití generativních modelů (např. chatbotů) pro poskytování rychlých a přesných informací.

  1. Predikce a prevence zdravotních rizik pomocí umělé inteligence (MUDr. Ondřej Nývlt)   

Jak lze AI využít k analýze zdravotních dat, genetických předpokladů a životního stylu pro predikci zdravotních problémů, jako je obezita, cukrovka nebo srdeční onemocnění. Diskuze o tom, jak lze tato data integrovat do výživového poradenství.

  1. AI v monitoringu stravovacích návyků a pokroku klientů (Mgr. Et Mgr. Lenka Kohútová, PhD.) 

 Automatizace sledování stravování a výživových návyků pomocí aplikací, které využívají AI k detekci vzorců chování. Jak mohou tyto nástroje pomoci výživovým poradcům sledovat pokroky svých klientů a poskytovat relevantní doporučení.

Odpolední blok - Workshopy

  1. Zpracování individuálního stravovacího plánu s využitím AI (Mgr. Ondřej Kubesa, PhD., MBA a Ing. Hana Střítecká, PhD., DiS)
  2. Využití AI pro marketing na sociálních sítích (Ing. Dušan Mladenovič, PhD. a Petra Havlíková)
  3. Monitoring stravovacích návyků a pokroku klienta (Mgr. Et Mgr. Lenka Kohútová, PhD. a MUDr. Ondřej Nývlt) 

Na každý workshop bude vyčleněná jedna místnost a čas 1 hodina, pak se účastníci přesunou na další workshop – tj. všichni se vystřídají na všech workshopech.

Po celou dobu konference bude k dispozici catering.

PARTNEŘI KONFERENCE

Postupně budeme přidávat další podrobnější informace, proto sledujte náš web a sociální sítě. Svoje místo si však můžete rezervovat již nyní a to výhodně za skvělou

"PRVNÍ CENU"

Rezervace

 

Zdroj dynamické sekce: Napište nám (Formulář)